снимка pixabayДен без нито една жертва на К19 отчете Лондон. Това

...
снимка pixabayДен без нито една жертва на К19 отчете Лондон. Това
Коментари Харесай

За първи път от половин година насам Лондон отчете ден без жертви на К19

снимка pixabay

Ден без нито една жертва на К19 регистрира Лондон. Това се случва за първи път от половин година насам. Това сочат официални данни, представени от Би Би Си и.

Според статистиката на Public Health England (PHE) за 28 март в мегаполиса не са регистрирани смъртни случаи на пациенти в границите на 28 дни след позитивен тест за ковид.

В разгара на рецесията през април предходната година в Лондон бяха регистрирани към 230 смъртни случая дневно, свързани с вируса.

„ Това е приказен крайъгълен камък, само че ние сме надалеч от връщането към естественото “, споделя доктор, представен от английската медия.

За последно ден без Covid-смърт в Лондон имаше през септември предходната година.

На английската столица се падат 12% от всички смъртни случаи от коронавирус на Острова. Именно Лондон бе епицентърът на първата вълна от пандемията предходната година.

От началото на пандемията 708 000 души са дали позитивни проби за Covid-19 в Лондон. 15 000 от тях са умряли в границите на 28 дни след диагностицирането. Общо в лондонските лечебни заведения има 18 000 смъртни случая, при които като причина в смъртния акт е вписан коронавирусът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР